Firmaaftaler på fysioterapi

Firmaaftaler på fysioterapeutisk behandling og træning

Uanset hvilken behandlings- eller træningsform du ønsker, så har jeg mulighed for at udforme specielle firmaaftaler til dig og dine medarbejdere, hvor jeg enten kommer ud til jer i virksomheden, eller I kommer indtil mig på klinikken.

Det kan både være superviseret træning, slyngetræning eller cirkeltræning.

Det kan også være individuelle behandlinger med Kinesiotape, Manuel terapi herunder Maitland- og Mulligan-metoden, McKenzie behandling eller Neurac behandling. Det kommer helt an på, hvilke behandlingsformer du og dine medarbejdere vil få størst muligt udbytte af.

Kostvejledning

I samarbejde med husets dygtige kostvejleder kan jeg også sammensætte et kombineret kostvejlednings- og træningsforløb, som optimerer dine muligheder og sætter skub i en ny livsstil, hvor der både fokuseres på din krop, din sundhed og dit sind.

Anette Lehmann

Som fysioterapeut med professionelle færdigheder inden for Neurac, GLA:D, McKenzie, Manuelterapi, Kinetic Control, Kinesiotapening og Mulligan kan jeg hjælpe mange forskellige patienter med forskellige udfordringer.

Skriv til mig.

Kontaktinfo

Du er velkommen til at kontakte Profysio enten via kontakt-formularen her til venstre eller ringe på tlf. +45 61 45 95 97.

Har du spørgsmål til Profysio, er jeg altid klar til at vejlede dig i fysioterapiens behandlingsformer og træningsforløb i forhold til de problematikker, du måtte døje med.

Jeg er 100% fokuseret når jeg behandler, derfor afbryder jeg ikke behandlingen for at tage telefonen. Tager jeg ikke telefonen, skal du endelig lægge en besked, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt.

Følg med på de sociale medier

Facebook
Linkedin
Instagram
© Copyright - Profysio