Fysioterapi ved May-Britt Lund, fysioterapeut.

Fysioterapi med mange specialeområder 

Jeg er en glad, ambitiøs og energisk person. Da jeg var 13 år besluttet jeg mig for at blive fysioterapeut. Det har jeg aldrig fortrudt. Det at kunne hjælpe andre med at få det bedre er en fantastisk følelse og fordi jeg finder menneskekroppen og menneskers holdninger interessante.
Jeg elsker at være aktiv og er et stort konkurrencemenneske. Jeg kan godt lide en god udfordring, hvor jeg bliver presset ud af min comfortzone!!

Jeg har 17 års erfaring som privat praktiserende fysioterapeut og har primært arbejdet med idrætsskader, ryg – nakke- og skulderproblematikker, akupunktur og holdtræning som fx Yoga, golfhold, mave/ryg og seniorhold. Det at jeg selv kan få lov til at være aktiv sammen med mine klienter giver mig en masse energi og overskud i hverdagen.

Jeg har en videreuddannelse indenfor Mekanisk diagnostik og terapi, også kaldt Mckenzie, hvor jeg laver en grundig undersøgelse og diagnosticering, især af ryg og nakkeproblematikker som discusprolaps og piskesmæld.
Mckenzie er et effektivt værktøj som selvbehandling og forebygger at nye gener opstår. Hovedprincippet er at gøre den enkelte uafhængig af behandling gennem basal viden omkring ryggens opbygning og funktion.
En anden behandlingsmetode jeg anvender er Kinetic Control. Her analyserer man bevægelser og stillinger og kan derfor diagnosticere mere specifikt. Kinetic control anvender jeg både som behandling men også som træning.

Jeg er også uddannet GLA:D instruktør, som står for Godt Liv Med Artrose I Danmark. Behandlingen består af uddannelse og træning for alle som har artrose (slidgigt) i hofte og knæ og har vist sig at have rigtig god effekt, hvor de fleste får en bedre funktion, reducerer smerter i hofte eller knæ og får en bedre livskvalitet.

I 2013 tog jeg en videreuddannelse indenfor akupunktur, gennem Dansk Selskab for Medicinsk akupunktur og følger de kliniske retningslinier derfra. Akupunkturen kan bruges alene eller som et supplement til anden behandling. Akupunkturen bruges ofte som smertelindring til kroniske smertetilstande. Der er meget god evidens omkring akupunktur ift hovedpine/kvalme, rygsmerter, hofte-og knæartrose og bækkenrelaterede smerter i forbindelse med graviditet.
I 2019 blev jeg uddannet auriculoterapeut (Øreakupunktur). Hele kroppen er repræsenteret i øret. Øreakupunktur er en effektiv behandlingsmetode, hvor du kan mærke forskel med det samme. Lidelser jeg vil kunne behandle med øreakupunktur er allergier, myggestik, rygestopbehandling, søvnproblemer, vægtregulering, sukkertrang, fordøjelsesproblematikker, hormonelle forandringer, angst, depression og stress mm.

I 2018 blevet jeg udannet Yogainstruktør, hvilket jeg virkelig nyder at undervise i. Det er rigtig dejlig at kunne give kroppen og sindet plads til ro, restitution og opbygge energi i en hverdag med fuld fart på.
Så kom og få en afklaring på din problematik, og jeg vil guide dig i den rigtige retning.

Jeg har også en masterclass i psykologi, hvilket er et fantastisk godt redskab til at finde frem til kernen i problemet og lave den bedste løsning for den enkelte. Jeg finder det spændende at se hvordan et menneske kan flytte sig rent mentalt og fysisk med den rigtige hjælp og motivation.

Jeg tror på vi alle gerne vil være den bedste udgave af os selv. Det kræver at vi ikke har alt for mange smerter eller andre udfordringer. Jeg kan hjælpe dig med at få en afklaring på en problematik, og guide dig i den rigtige retning, således du er den bedste udgave af dig selv!

Certificeret i Mekanisk diagnostik og terapi (McKenzie)

Mckenzie er et effektivt værktøj til selvbehandling og forebygger at nye gener opstår.

Følg med på de sociale medier

Facebook
Linkedin
Instagram

Skriv til os.

Kontaktinfo

Du er velkommen til at kontakte Profysio enten via kontakt-formularen her til venstre eller ringe på tlf. +45 61 45 95 97.

Har du spørgsmål til Profysio, er jeg altid klar til at vejlede dig i fysioterapiens behandlingsformer og træningsforløb i forhold til de problematikker, du måtte døje med.

Jeg er 100% fokuseret når jeg behandler, derfor afbryder jeg ikke behandlingen for at tage telefonen. Tager jeg ikke telefonen, skal du endelig lægge en besked, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt.

© Copyright - Profysio