Mette Kristensen, ­kostvejleder og personlig træner.

KOSTVEJLEDER OG TRÆNER MED ET ENORMT DRIVE

Mit navn er Mette Kristensen og jeg er en del af Profysio og Sundhedsfokus.

Jeg har en stor passion i sund kost og motion. Det er vigtigt for mig at omfavne sundhed på alle planer sådan er livet bliver både energifyldt og næringsrigt.

Fagligt er jeg uddannet kostvejleder, personlig træner og fitnessinstruktør. Jeg lærer hver dag mennesker at se glæden i at passe på deres krop og deres sind. Det er vigtigt for alle mennesker at leve et liv de elsker og være tilfreds med den krop, de nu en gang har. Vi er alle forskellige og hver især helt fantastiske, så lad os nyde livet og finde den rette balance.

Du vil opleve mig som en hoptimist der vælger at omfavne dagen, som den kommer – med fokus på livsglæde og optimisme. Det kan måske lyde lidt “peace and love” agtig, men jeg mener at alles sind burde være rettet på det gode i livet.

De gode oplevelser og succes kommer med det positive syn på hverdagen. Det kan give en større tilfredshedsfølelse og accept af det nuværende udgangspunkt.

Jeg tilbyder bl.a.:

 • Holdtræning
 • Kost og motionsforløb
 • Individuel kostvejledning
 • Personlig træning
 • Online forløb
 • Uddybende bodyscanning

Med mig som DIN personlige livsstilsvejleder sørger jeg for at give dig en rettesnor at gå efter, som er tilpasset din hverdag og dine ønsker.

Sammen kan vi skabe en balance – uden restriktioner og mangler.

Jeg glæder mig til at være en del af din succeshistorie.

Personlig træning

Mit mål med den personlige træning er at skabe det bedste grundlag for dig mod dit mål.

Jeg kan hjælpe dig med:

 • Optimal fedtforbrænding
 • Cardio- og konditionstræning
 • Sparring og motivation
 • Livsstilsænding

Kost-vejledning

Mit mål med kostvejledning er at skabe varige resultater uden fastlåste kostplaner

Jeg kan hjælpe dig med:

 • Vægttab
 • Bodyscanning
 • Konkrete værktøjer
 • Forståelse af vaner

Følg med på de sociale medier

Facebook
Linkedin
Instagram

Skriv til os.

Kontaktinfo

Du er velkommen til at kontakte Profysio enten via kontakt-formularen her til venstre eller ringe på tlf. +45 61 45 95 97.

Har du spørgsmål til Profysio, er vi altid klar til at vejlede dig i klinikkens behandlingsformer og træningsforløb i forhold til de problematikker, du måtte døje med.

Vi er 100% fokuseret når vi behandler og underviser, derfor afbryder vi ikke behandlingen/undervisningen for at tage telefonen. Tager vi ikke telefonen, skal du endelig lægge en besked, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

© Copyright - Profysio