Træningssal hos fysioterapeut.

Hos Profysio er træningssalen udstyret med lavteknologisk udstyr så som elastikker, håndvægte, bolde, slynger med mere, da idéen er, at du altid skal kunne tage dit træningsprogram fra Profysio med dig hjem og med få midler fortsætte den samme træning derhjemme.

Profysio arbejder på den måde, da jeg tror på, at der er langt større chance for, at du holder dig selv op på og får udført dine øvelser, hvis det nemt kan lade sig gøre at flytte træningen fra Profysio og direkte hjem i din egen stue.

Du har samtidig mulighed for at vende tilbage til Profysio, hvis du er i tvivl om du laver øvelserne rigtigt, øvelserne er blevet for lette eller du har brug for et skub til, at få lavet dine øvelser.

Anette Lehmann

Som fysioterapeut med professionelle færdigheder inden for Neurac, GLA:D, McKenzie, Manuelterapi, Kinetic Control, Kinesiotapening og Mulligan kan jeg hjælpe mange forskellige patienter med forskellige udfordringer.

Skriv til mig.

Kontaktinfo

Du er velkommen til at kontakte Profysio enten via kontakt-formularen her til venstre eller ringe på tlf. +45 61 45 95 97.

Har du spørgsmål til Profysio, er jeg altid klar til at vejlede dig i fysioterapiens behandlingsformer og træningsforløb i forhold til de problematikker, du måtte døje med.

Jeg er 100% fokuseret når jeg behandler, derfor afbryder jeg ikke behandlingen for at tage telefonen. Tager jeg ikke telefonen, skal du endelig lægge en besked, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt.

Følg med på de sociale medier

Facebook
Linkedin
Instagram
© Copyright - Profysio