Fysioterapi ved Anette Lehmann, fysioterapeut.

Fysioterapi med mange specialeområder 

Jeg er uddannet fysioterapeut i 1997 og har senere taget en Master i Fysioterapividenskab fra Universitetet i Bergen fra 2011. Jeg er Certificeret Neurac Practitioner. Neurac-metoden er et undersøgelses- og behandlingskoncept i slynger, der sigter mod at genoprette smertefrie bevægemønstre og forbedre muskelfunktionen.

Som Certificeret Neurac Practitioner arbejder jeg med neuromuskulær stimulering på et højt niveau og fokuserer på, hvordan dine muskelgrupper interagerer i forhold til kroppens muskelbalance. Jeg koncentrerer mig om årsagen til dine udfordringer og dermed ikke kun dine symptomer.

Jeg er også uddannet GLA:D-instruktør. GLA:D står for Godt Liv med Artrose i Danmark, og som GLA:D-instruktør arbejder jeg blandt andet med at udarbejde specialdesignede træningsprogrammer til mennesker, der har slidgigt i knæ eller slidgigt i hoften. Som fysioterapeut og uddannet GLA:D instruktør vil jeg vejlede dig i, hvordan du træner og tackler din slidgigt og dine smerter optimalt set.

Ud over titlerne som fysioterapeut, Master i Fysioterapividenskab, Certificeret Neurac Practitioner og GLA:D-instruktør, har jeg også efteruddannelse i McKenzie-metoden, som bruges til behandling af rygproblemer og nakkeproblemer, manuelterapi herunder Mulligan, der anvendes til at løsne led og muskelspændinger ved lændesmerter, rygsmerter, nakkesmerter, smerter i skuldre mm., Kinetic Control der anvendes ved nedsat stabilitet og balance samt Kinesiotapning, som bruges til at aflaste overbelastet muskulatur eller i forbindelse med genoptræning for at lette belastningen på skadet muskulatur.

Jeg har tidligere arbejdet som privatpraktiserende fysioterapeut, som adjunct og klinisk underviser ved UCN samt 4 sæsoner i håndboldligaen for herrer.

Derfor har jeg også en bred teoretisk- og praktisk erfaring inden for faget fysioterapi, og jeg koncentrerer mig primært om at nå frem til årsagerne til problematikkerne frem for kun at symptombehandle.

Ved hjælp af min uddannelse som Certificeret Neurac Practitioner kan jeg teste om du har svagheder i muskelsystemet og behandle ud fra det. Herved mindskes risikoen for tilbagevendende smerter, som ofte ses ved blandt andet lænderyg-problemer.

Certificeret Neurac Practitioner

Jeg er på nuværende tidspunkt den eneste Certificerede Neurac Practitioner i Danmark.

Følg med på de sociale medier

Facebook
Linkedin
Instagram

Skriv til os.

Kontaktinfo

Du er velkommen til at kontakte Profysio enten via kontakt-formularen her til venstre eller ringe på tlf. +45 61 45 95 97.

Har du spørgsmål til Profysio, er jeg altid klar til at vejlede dig i fysioterapiens behandlingsformer og træningsforløb i forhold til de problematikker, du måtte døje med.

Jeg er 100% fokuseret når jeg behandler, derfor afbryder jeg ikke behandlingen for at tage telefonen. Tager jeg ikke telefonen, skal du endelig lægge en besked, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt.

© Copyright - Profysio